Универсал НВГ
"Универсал-НВГ" ООД - гр. Долна Оряховица, дистрибутор на CLAAS и AMAZONE, и официален вносител на доказани европейски производители на машини, инвентар и технологии за прецизно земеделие.
Контакти:
гр.Долна Оряховица
Телефон: 0887 227 460; 0889 231 012
universal2010